Senglars amb l’intestí gruixut de color lila

0

A través de les sales de tractament de carn de caça ens van arrivar imatges de senglars capturats a la comarca de l’Alt Empordà amb l’intesti gruixut d’una coloració lila molt marcada. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (40)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat!

(more…)

Quin és el teu diagnòstic? (39)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat! (more…)

Concrecions d’urat amònic a la capsula esplènica d’un vedell

2

En una canal de vedell, de 12 mesos d’edat, mascle, de raça Montbeliard, s’aprecien adherides a la capsula de la melsa múltiples concrecions  esfèriques, grollerament granulars, blanquinoses, de consistència semblant  la sorra i aspecte cristal·lí. (more…)

Dermatitis misteriosa. Volum 2.

3

En una canal de porc, mascle, de raça creuada de 6 mesos d’edat s’aprecien múltiples lesions eritematoses, multifocals, algunes d’elles amb morfologia de cercles concèntrics. També s’observa limfadenopatia generalitzada amb augment de mida i envermelliment dels nòduls limfàtics. (more…)

Resum anual 2016

0

Durant el 2016 el SESC ha gestionat un total de 83 consultes. D’aquestes, 11 eren consultes telemàtiques i les 72 restants corresponien a sol·licituds d’anàlisi laboratorial de mostres. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (38)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat!

(more…)

Lesions hepàtiques en una canal de xai

0

En un xai, femella, de raça creuada, de 3 mesos d’edat s’aprecia un canvi de coloració al fetge, que està enfosquit amb la superfície rugosa i la capsula lleugerament blanquinosa. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (37)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat! (more…)

Múltiples lesions parasitàries en una canal de xai

0

En una canal de xai, femella d’uns 4 mesos d’edat s’observen múltiples lesions nodulars, blanquinoses, algunes d’elles calcificades, a pulmó, fetge i també al cor i a diferents músculs esquelètics. (more…)

Go to Top