Lesions pètries en un pulmó de cavall

0

En una canal d’una euga de 21 anys de raça creuada s’observa la presència de varies masses de consistència molt dura (pètria) i de mida considerable (10-15 cm) localitzades en el lòbul apical dret i en els marges ventrals dels lòbuls diafragmàtics dret i esquerra. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (41)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat! (more…)

Canals de cavall amb la malaltia de greix groc

0

En els últims mesos ens han fet arribar 4 casos de canals de cavall amb una coloració groguenca-marronosa anormal del teixit adipós. (more…)

Senglars amb l’intestí gruixut de color lila

1

A través de les sales de tractament de carn de caça ens van arrivar imatges de senglars capturats a la comarca de l’Alt Empordà amb l’intesti gruixut d’una coloració lila molt marcada. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (40)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat!

(more…)

Quin és el teu diagnòstic? (39)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat! (more…)

Concrecions d’urat amònic a la capsula esplènica d’un vedell

2

En una canal de vedell, de 12 mesos d’edat, mascle, de raça Montbeliard, s’aprecien adherides a la capsula de la melsa múltiples concrecions  esfèriques, grollerament granulars, blanquinoses, de consistència semblant  la sorra i aspecte cristal·lí. (more…)

Dermatitis misteriosa. Volum 2.

3

En una canal de porc, mascle, de raça creuada de 6 mesos d’edat s’aprecien múltiples lesions eritematoses, multifocals, algunes d’elles amb morfologia de cercles concèntrics. També s’observa limfadenopatia generalitzada amb augment de mida i envermelliment dels nòduls limfàtics. (more…)

Resum anual 2016

0

Durant el 2016 el SESC ha gestionat un total de 83 consultes. D’aquestes, 11 eren consultes telemàtiques i les 72 restants corresponien a sol·licituds d’anàlisi laboratorial de mostres. (more…)

Quin és el teu diagnòstic? (38)

0

Al final de l’entrada podeu votar pel diagnòstic que cregueu més encertat!

(more…)

Go to Top