Seminari de la Dra. Mª Teresa Frías sobre "virus emergents del porc a Cuba"

El proper dia 18 de juny, la Dra. María Teresa Frías Leporeau, investigadora del grup de Virologia Animal del CENSA (Cuba), oferirà un seminari titulat “Pesta porcina i virus emergents del porc a Cuba”. El seminari tindrà lloc a la Sala d’Actes del CReSA a les 12:00h.

La Dra. María Teresa Frías, Doctora en Ciències Biològiques, és Investigadora Titular del grup de Virologia Animal del Centre Nacional de Sanitat Agropecuària (CENSA), situat a La Habana (Cuba).

A més, és Assessor Permanent en el programa “Pla Continental” per a l'Eradicació de la Pesta Porcina Clàssica d'Amèrica, que du a terme l'Oficina Regional per Amèrica Llatina i el Carib de l'Organització de les Nacions Unides per a l'agricultura i l'alimentació (FAO) . Es tracta d'una estratègia comuna regional que té com a objectiu controlar i eradicar la malaltia, facilitant l'harmonització dels esforços tècnics, financers i humans dels països de la regió, permetent en forma coordinada el seu control i eventual eliminació en els països endèmics i consolidant en forma progressiva la condició dels països i/o àrees lliures.

Per a conèixer el projecte sobre pesta porcina clàssica en curs al CReSA:

Noves estratègies vacunals enfront al virus de la pesta porcina clàssica. Estudi de mecanismes implicats en la immunopatogenicitat viral.

Per saber-ne més sobre l'Oficina Regional per Amèrica Llatina i el Carib de la FAO:

http://www.rlc.fao.org/

Per saber-ne més sobre el CENSA :

http://www.censa.edu.cu/

 

¡Recomana aquesta pàgina!: